Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu agită apele peste graniță: 'Merită să fie pedepsit. Lucrul ăsta nu se face nicăieri'

www.romaniatv.net
traian Băsescu

Preşedintele de onoare al Partidului Democrat (PDM), Dumitru Diacov, este sceptic în privinţa viitorului politic de la Chişinău al fostului preşedinte român Traian Băsescu. Potrivit lui, Băsescu a fost „paraşutat” în Republica Moldova doar până la parlamentarele din 2018, cu scopul de a spori numărul votanţilor unionişti.

„Domnul Băsescu nu va fi deputat, nu va fi politician activ în Republica Moldova. El este paraşutat aici până la alegerile parlamentare ca să crească numărul de unionişti”, a declarat Dumitru Diacov marţi, 30 ianuarie, la emisiunea „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova, potrivit Adevărul.

Democratul susţine că fostul lider de la Cotroceni „se foloseşte de imaginea României, nu de a lui personală” atunci când face „agitaţie” la Chişinău. El afirmă că „Băsescu şi-a terminat cariera în România, a pus pe brânci tot politicul român”.

Percheziţii în patru judeţe la firme de pază, bănuite de evaziune fiscală: Prejudiciu de aproape 4 milioane de lei

„Uitaţi-vă câtă ceartă, câtă ură, cine a semănat-o? Nu Băsescu?”, se întreabă retoric Diacov.

Democratul consideră că pentru declaraţiile lui Traian Băsescu că Republica Moldova nu se va integra în UE decât numai prin unirea cu România, fostul şef de stat merită să fie pedepsit.

Camelia Bogdan scoate toate armele împotriva șefului Inspecției Judiciare: Cere audierea conducerii Masoneriei și sesizarea CCR/ DOCUMENT

„Nu pedepsit, dar așa, simbolic pedepsit. Lucrul ăsta nu se face nicăieri. Ia să mă duc eu în România să fac declarații de acest tip. Ce-ar spune prietenii noștri de la București? Măi tâmpitule, du-te acasă și fă declarații”, a menţionat preşedintele de onoare al PDM.

Diacov a subliniat că a „vorbit cu foarte mulţi oameni importanţi din România care nu vorbesc despre unire, dar vorbesc despre un vecin care se poate autoguverna, care asigură stabilitatea, care asigură creştere economică. Asta îşi doreşte România”. „

Trebuie să fie clar că unionismul alimentează aripa radicală de stânga, de care noi tot vorbim şi suntem nemulţumiţi”, a conchis democratul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.