Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj incredibil al iubitei lui Remus Cernea: Ce le îndeamnă pe femei

facebook.com
Ioana Stăniloiu

Mesaj uluitor al iubitei lui Remus Cernea, fostul parlamentar care militează pentru drepturilor celor cu orientări homosexuale. Partenera civilă a fostului politician, Ioana Stăniloiu, a postat un mesaj halucinant pe Facebook în care le cere femeilor să posteze imagini cu „decolteu adânc”. Reacţia a venit după ce au apărut primele imagini din Parlament cu PSD-ista sexy, Alexandra Corina Bogaciu care a ajuns deputat la doar 27 ani.

Citeşte şi: Se anunţă marea TRĂDARE a lui Dacian Cioloş: Ce i s-ar pregăti, din SISTEM, lui Klaus Iohannis

„In semn de solidaritate cu "PSD-ista sexy", nu ar fi rau ca femeile sa puna un selfie cu un decolteu adanc. :)) Mi-as dori sa vad femei cu silicoane, extensii, unghii false, barbati si femei deopotriva cu tatuaje, cu piercinguri, cu absolut tot ce vor ei, decat sa vad prostia intruchipata a pudibonzilor care judeca un om in functie de infatisare si aparente.

Citeşte şi: Sebastian Ghiţă, devoalări despre procurorul Negulescu: Cum s-ar pregăti arestarea liderului PRU

Nenorocirea este ca aceia care judeca in functie de aparente sunt de aratat cu degetul si nu femeia cu decolteu care e doar o femeie cu decolteu si atat. Nu avem alte informatii despre caracterul ei, despre calitatea ei umana, despre potentialul sau viziunea ei in politica. Dar cei care au atacat-o au facut-o pe baza prejudecatilor. Pe langa sani, zic unii, nu are studii superioare si note bune la bac pentru a fi in parlament. O afirmatie care arata cat de informat si destept este criticul. A presupune ca in democratie exista criterii meritocratice ca in tehnocratie, arata ce stie comentatorul despre democratie. Pentru cultura lor, singurul criteriu este sa ai minim 23 de ani! De ce? Au existat laureati ai premiului Nobel care au ordonat uciderea unor minoritati si de aceea nu conteaza diploma sau cum arati fizic. Conteaza ce spui si ce faci!

Citește și: Ghiță, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE: 'DNA încearcă să-i facă DOSARE lui Dragnea pentru a-l ȘANTAJA' - VIDEO

Alta buna: nepotism

Nepotismul este atunci cand familia te pune intr-un post din administratie. Daca esti cu toata familia pe liste si lumea te voteaza, e problema cetatenilor care voteaza astfel de candidati. Pun pariu ca multi care au votat PSD acum o critica dar de fapt ar trebui sa se critice singuri pentru ca ei au votat-o. Iar cei care nu au votat PSD nu au fost suficient de multi pentru a indeparta riscul ca tara sa fie acest partid in urmatorii 4 ani. Iar cei care nu au fost la vot ar face bine sa taca. Am atasat o poza cu decolteu pentru pentru a-mi arata dispretul fata de prejudecatile oamenilor. Nu decolteul conteaza ci cauzele pe care le sustii!”, a scris iubita lui Cernea pe facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.