Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă' – Mesaj dureros lăsat de fata de 18 ani care și-a pus capăt zilelor: tatăl ei era preot

Radu Pop
Clinica Hope
suicid sinucidere singuratate

O tânără de 18 ani și-a pus capăt zilelor la Cluj-Napoca.Ea era fata preotului din Moisei. Tânăra a lăsat un mesaj sfâșietor pe contul ei de Instagram, înainte de a comite gestul. Ea a sărit de la etajul 12 dintr-un bloc din oraș.

Pe contul ei de Instagram a publicat mesajul de adio pe care l-a scris doar cu puțin timp înainte de a urca la etajul XII, de unde s-a aruncat în gol.

„Sper că vă veţi aminti de mine…. Sper că vă veţi aminti de mine privind la cer în miez de noapte, la fiecare stea sau nor şi fiecare strop de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate. Şi nu aplecaţi urechea la gurile rele care vor spune despre mine fel de fel de lucruri, chiar şi când voi fi moartă. Să vă fie milă de ei, căci sufletele lor sunt făcute din venin şi vieţile lor sunt la fel de mizerabile cum a fost a mea, Ei mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ce ei nu au putut niciodată.

Mă veţi uita în câţiva ani. Dar să nu uitaţi niciodată că am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea, care m-au făcut să simt că nu însemn nimic doar ca să se simtă mai bine. Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant. Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu. Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine.

La final, nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc”, a scris tânăra.

Vezi și: Sinucidere în Cluj-Napoca: O tânără de doar 18 ani s-a aruncat de la etaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.