Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sinucidere în Cluj-Napoca: O tânără de doar 18 ani s-a aruncat de la etaj

Twitter
politie crima

O tânără de doar 18 ani a murit după ce s-a aruncat de la etaj pe strada Observatorului din cartierul Zorilor din Cluj-Napoca, în apropierea Spitalului de Recuperare.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unei persoane căzute de la înălțime pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului au găsit o tânără care prezenta traumatisme incompatibile cu viața, astfel încât nu au putut fi aplicate manevre de resuscitare”, transmite ISU Cluj.

„La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 16.15, polițiștii au fost sesizați, prin apel 122, cu privire la faptul că pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca, o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, care a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o tânără de 18 ani, din județul Maramureș, pentru care medicii, din păcate, au pronunțat decesul. Trupul femeii va fi transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului. În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, fiind deschis un dosar ce cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.