Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj special pentru Nadia Com[neci din partea a doi mari actori: Ce i-au transmis / VIDEO

joc Nadia Comaneci

Actorii Christian Slater şi Will Smith au afirmat, într-un mesaj video pentru Nadia Comăneci, că momentul lor preferat din istoria Jocurilor Olimpice este cel în care românca a evoluat la Montreal, în 1976, ediţie la care a obţinut primul 10 din istoria gimnasticii. "A fost un moment remarcabil. Îmi amintesc că a fost una dintre primele mele experienţe olimpice, am simţit pasiunea şi entuziasmul", a spus Slater.

Will Smith a afirmat, cu umor, că după JO-1976 şi-a dorit foarte mult să ajungă în România. "Era la Olimpiada din 1976. Voiam atât de mult să ajung în România. Spuneam au nevoie de mine acolo, vreau să fiu în acea echipă. A fost cea mai frumoasă experienţă la Olimpiadă. Mi-a rămas întipărită în minte", a spus Smith.

Nadia Comăneci s-a declarat impresionată de mesajele celor doi şi a menţionat că îl va invita pe Will Smith în România. "L-am întâlnit pe Will Smith, nu este niciodată prea târziu să vină în România. Îl voi inivta data viitoare când îl voi vedea", a spus ea, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.