Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaje anti-Hezbollah pe ecranele de la aeroportul din Beirut

Google
beirut

Sistemele de afişare pe ecrane de la aeroportul din Beirut au fost piratate duminică, iar pe ecrane au apărut mesaje anti-Hezbollah, relatează AFP, care citează agenţia de presă de stat din Liban, potrivit news.ro

Potrivit presei libaneze, mesajele îndemnau Hezbollah să nu " antreneze ţara în război". Un alt mesaj avertiza: "Veţi arunca în aer aeroportul nostru aducând arme. Lăsaţi aeroportul să fie eliberat din ghearele statului [Hezbollah]", relatează AFP.

Agenţia naţională de ştiri din Liban a notat că "atacul cibernetic asupra ecranelor cu plecări şi sosiri de pe aeroport a perturbat sistemul de inspecţie a bagajelor BHS", adăugând că autorităţile lucrează pentru a restabili ecranele "şi pentru a menţine circulaţia normală pe aeroport".

AFP relatează că presa locală a difuzat imagini cu mesajele anti-Hezbollah, care au fost afişate pe ecran alături de emblema grupului creştin "Soldaţii lui Dumnezeu".

AFP mai relatează că grupul a refuzat să comenteze după ce a fost contactat, dar că ulterior a difuzat o declaraţie video în care pare să nege implicarea în atacul cibernetic, numindu-l "opera diavolului".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.