Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

25 de mesaje de Paşte pe care le poți trimite celor dragi

Radu Pop
sms

Dacă nu ai inspiraţie să compui un mesaj de Paşte, poți alege o urare pentru apropiați din următoarea listă realizată de Adevărul:

  1. „E ziua în care se naşte speranţa, iubirea şi gândul bun. E ziua în care iertăm şi dăruim. E ziua Învierii domnului. Paşte fericit!”
  2. „E-n somn de sălcii un vis de răstignire, E plâns de miei şi plaiuri cu verdeaţă. Hristos să vă aducă lumină În noaptea renunţării la moarte pentru viaţă.”
  3. „Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din sufletele noastre. Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre. Paşte Fericit alături de cei dragi!”
  4. „Minunea Învierii să îţi aducă în suflet împăcare, armonie, iertare şi iubire! Priveşte cu seninătate înainte şi bucură-te de un nou început alături de tot ceea ce contează pentru tine!”
  5. „Paştele ne aduce în inimă credinţă, încredere şi dragoste. Bucuria şi simplitatea acestor momente ne ajută să ne cunoaştem mai bine pe noi înşine, să apreciem adevăratele valori ale vieţii. Şi asta se simte în orice are viaţă, în firul ierbii, în cântul păsărilor, în seninul cerului.”
  6. „Sufletul mi se umple de lumină gândindu-mă la sărbătoarea ce se apropie, la noaptea de Înviere, la mine şi la tine, la sentimentele ce ne apropie în fiecare zi mai mult! Hristos a Înviat!”
  7. „Dincolo de petreceri, de cadouri şi zile libere se află adevărata semnificaţie a Paştelui. Îţi doresc linişte, dragoste, bucurie de sărbători şi tot restul anului!”
  8. „Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas şi un răspuns la fiecare întrebare. Paşte fericit!”
  9. „Lumina…e atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit…”
  10. „Găseşte calea spre dăruire, iertare, înţelegere… Caută să fii mai bun, să fii aproape cu sufletul de cei care-ţi sunt şi prieteni, şi duşmani.”
  11. „Lumina şi căldura sărbătorilor de primavară să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi.”
  12. „A sosit clipa mult aşteptată a liniştirii, împăcării, bucuriei şi binecuvântării sufletului. Să lăsăm o clipă totul şi să mulţumim Domnului pentru tot ce ne-a dăruit!”
  13. „Cu lumânări aprinse şi sufletul curat sa spunem împreună HRISTOS A INVIAT!”
  14. „Fie ca sfânta sărbătoare a învierii Domnului sa vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumina, iubire, speranţa. Un Paste Fericit!”
  15. „Azi, in zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!”
  16. „Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre, bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru, Iisus Hristos!”
  17. „Învierea Domnului să-ţi umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire ! HRISTOS A ÎNVIAT!”
  18. „Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paşte fericit, alături de cei dragi!”
  19. „Învierea Domnului să vă aducă armonie în casa şi în gând, împăcare şi regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!”
  20. „Pastele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoieşte în fiecare primăvara. Fie ca promisiunea de Paste să îţi umple inima de pace şi bucurie! Paşte fericit!”
  21. „În noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, să spunem împreună HRISTOS A INVIAT! Paşte fericit!”
  22. „Copacii care cresc, florile care înfloresc si păsările care cântă suav îmi şoptesc că Paştele e aici şi îţi doresc multă căldură în suflet, presărată cu fericire! Paşte fericit!”
  23. „Să vă bucure Dumnezeu, să vă dea sănătate, să fiţi împreună cât mai mult timp, iar bucuriile să ţină la distanţă toate necazurile! Paşte Fericit!”
  24. „Fie ca Sfânta Sărbătoare de Paşte să vă coboare în suflet minunea Învierii. Multă căldură, pace şi linişte în suflet. Hristos a Înviat!”
  25. „Iisus a venit pe lume pentru a ne dărui viaţa, astfel încât fiecare dintre noi să se bucure de clipele de trăire de pe pământ şi de veşnicia din ceruri. Un Paşte fericit!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.