Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaje înduioșătoare pentru Messi: Nimic nu va mai fi la fel. Nici Camp Nou, nici Barcelona, nici noi

www.news.ro
Leo Messi

Fundaşul Gerard Piqué a adresat un lung şi înduioşător mesaj argentinianului Lionel Messi, a cărui plecare de la FC Barcelona a fost anunţată joi, notează news.ro.

"Nimic nu va mai fi la fel. Nici Camp Nou, nici Barcelona, nici noi. După peste 20 de ani la club, tu nu vei mai purta tricoul Barcei. Realitatea este, uneori, foarte dură. Ne-am întâlnit în anii 2000, aveam 13 ani şi o carieră înainte. Şi ce carieră! O nebunie!.În primul meu sezon, după întoarcerea de la FC Barcelona, noi am câştigat tripla şi tu ai devenit cel mai bun jucător din toate timpurile. [...] Atunci a început legenda. Ce a urmat după este istorie. Acum pleci, dar ştiu că într-o zi vei reveni. Mai sunt lucruri de făcut. Distrează-te, profită de locul în care vei merge şi continuă să câştigi aşa cum doar tu şti să o faci. Aici, ne vei lipsi. Te iubesc, Leo", este mesajul postat de Pique pe reţelele de socializare pentru Messi.

Sergi Roberto
„Când eram mic, visul meu era să joc în prima echipă a lui Barça. Dar să fac acest lucru alături de cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor este ceva ce nu mi-am imaginat niciodată.
Îți mulțumesc pentru toate momentele pe care mi le-ai oferit mie și tuturor fanilor Barça, pentru toate bucuriile, pentru toate golurile pe care le-ai marcat, pentru toate titlurile pe care le-am sărbătorit, pentru că ai dus acest club în vârf, pentru că ai făcut oamenii să viseze cu fotbalul tău și mai ales pentru că ai făcut-o în acest tricou.

Îți doresc ție și familiei tale toate cele bune.
Te iubim și ne vei lipsi foarte mult.
În semn de recunoștință eternă.”


Jordi Alba
„Ce privilegiu să fi petrecut aceste 9 sezoane împreună. Am trăit experiențe atât de frumoase împreună și am depășit situații atât de dificile. Am avut norocul de a fi acolo când am văzut primul tău gol împotriva lui Albacete pe Camp Nou, în 2005, și nu mi-am imaginat niciodată că vom ajunge să ne înțelegem atât de bine doar dintr-o singură privire. Ne-am distrat atât de bine pe teren cu pasele tale și ale mele, care ne-au ieșit atât de bine.

O să-mi lipsească atât de mult!
Nu doar pentru că ești cel mai bun jucător din istoria fotbalului, ci și pentru că ești un om excepțional. Prietene, îți mulțumesc din suflet pentru ceea ce ai făcut pentru club, pentru prietenia ta, pentru sprijinul tău în zilele grele, pentru momentele minunate pe care le-am trăit și care vor rămâne mereu în memoria noastră. Îți doresc ție și familiei tale toate cele bune în noua ta aventură. O îmbrățișare mare, te iubesc frate.”


Antoine Griezmann
Singurul lucru pe care eu și toți cei care iubesc fotbalul îl putem spune este MULȚUMESC!
Mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru Barcelona. Pentru oraș, pentru club... ai schimbat totul! Sunt convins că nu este un rămas bun, ci un la revedere și că drumul tău se va intersecta din nou cu FC Barcelona.
Îți doresc toate cele bune și îți doresc ca tu și familia ta să fiți fericiți oriunde te-ai duce. Foarte puțini știu ce înseamnă să fii Messi, iar tu ai fost mereu un exemplu în toate sensurile.”


Ronald Araujo

„Când eram copil, mă jucam cu tine pe PlayStation cu visul că într-o zi vom juca împreună... Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am fost binecuvântat să joc și să învăț alături de tine, cel mai mare din acest sport. Le voi povesti copiilor mei despre acest mare jucător și mai ales despre persoana minunată care ești. Îți mulțumesc pentru afecțiunea pe care mi-ai arătat-o, din prima zi în care m-am alăturat echipei. Ne va fi dor de tine, căpitane. Cele mai bune gânduri pentru tine și familia ta. Fiți binecuvântați!

Ilaix Moriba

„Când aveam 4 ani, am venit din țara mea, Guineea, din capitala Conakry, pentru a deveni fotbalist, dar nu am visat niciodată că într-o zi voi juca cu cel mai bun fotbalist din lume și că el îmi va da pasa pentru primul meu gol ca profesionist.

Toată Guineea și toată familia mea au doar cuvinte de mulțumire pentru tine. Mulțumesc foarte mult și mult noroc în viitor, Leo.”

Luis Suarez
„Tinere, știu că nu există cuvinte pentru a descrie istoria pe care ai scris-o la FC Barcelona. Clubul care te-a văzut crescând, clubul pe care îl iubești atât de mult și unde ai câștigat atâtea titluri și ai devenit cel mai bun jucător din istorie. Îți voi fi mereu recunoscător pentru modul în care m-ai primit și pentru că ești o persoană minunată. Sunt mândru că am împărtășit mii de momente minunate la FC Barcelona și că am avut norocul de a juca alături de tine. Îmi doresc din toată inima ca orice se va întâmpla în viitor să fie cel mai bun pentru tine și familia ta. Te iubesc mult.”

Andres Iniesta

„Am trăit împreună timp de 14 ani, am trăit momente magice, dar și momente grele, dar am rămas mereu împreună. Este dificil să ne imaginăm clubul fără tine sau să te vedem pe Camp Nou în alt tricou. Vă doresc ție și celorlalți să vă fie bine. Mult noroc, Leo. A fost o plăcere să jucăm împreună.”

FC Barcelona a anunţat, joi seară, că argentinianul Lionel Messi nu va rămâne la gruparea catalană.

Contractul lui Lionel Messi (34 de ani) cu FC Barcelona a expirat la 30 iunie.

Argentinianul a câştigat cu FC Barcelona de 10 ori campionatul Spaniei şi de patru ori Liga Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.