Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaje optimiste de Ziua Europei: Vom trece cu bine și peste această pandemie fără să renunțăm la esența noastră - români, creștini, europeni

daniel ionascu

Liderii umaniști, întruniți într-o ședință virtuală, au transmis mesaje de încredere și unitate, de Ziua Europei.

„În ciuda marilor provocări istorice cu care ne-am confruntat de-a lungul timpului, noi, românii, am fost, suntem și vom fi întotdeauna o prezență naturală și necesară în marea familie europeană. Așa cum am depășit comunismul și incertitudinea acută din anii de tranziție, vom trece cu bine și peste această pandemie fără să renunțăm la esența noastră: români, creștini, europeni. Dumnezeu să binecuvanteze România și Europa”, a spus Daniel Ionașcu, președintele executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

Europarlamentarul umanist Maria Grapini și-a exprimat încrederea că Europa va trece peste toate provocările, cu solidaritate și unitate, dar și cu o preocupare reală pentru oameni.

”Europa Unită se confruntă cu provocări majore pe care le va depăși rămânând solidară și conștientă că binele comun se obține cu efort conjugat și cu interes real pentru toți cetățenii europeni, indiferent de punctele cardinale în care trăiesc. Noi, umaniștii avem în centru cetățeanul și dorim o Europă care pune accent pe coeziunea socială și etica în politicile europene”, a subliniat Maria Grapini.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.