Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaje Ro-Alert cu privire la creșterea cazurilor de Covid, trimise în Capitală și în 7 județe, anunță IGSU

roalert

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a anunțat, vineri, că au fost trimise mesaje Ro-Alert cu privire la creșterea numărului de cazuri de Covid în Capitală și în 7 județe, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al IGSU, mesajele preventive au fost transmise vineri prin intermediul sistemului Ro-Alert în Capitală și în județele Alba, Bacău, Iași, Neamț, Teleorman, Vâlcea și Vaslui.

Textul mesajelor pentru locuitorii capitalei a fost următorul: „Atenție! În municipiul București nivelul de răspândire a noului coronavirus (SARS-CoV-2) este unul ridicat, peste 2 la o mie de locuitori. RESPECTAȚI măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol, a dvs. sau a celor din jur. Purtați corect MASCA, acoperind nasul și gura. Păstrați DISTANȚA și evitați aglomerațiile. Mențineți IGIENA MÂINILOR, evitați contactul cu suprafețele comune și DEZINFECTAȚI-VĂ după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. ÎNCURAJAȚI-I și pe cei din apropierea dvs. să respecte cu strictețe regulile! DSU - IGSU”.

Citește și: Raed Arafat, mesaj de ultimă oră prin RO-ALERT! ‘Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol’

IGSU anunță că în următoarea perioadă astfel de mesaje vor fi trimise și în alte județe, unde sunt înregistrate sau sunt previzionate creșteri ale gradului de infectare.

„Măsura transmiterii recomandărilor preventive prin intermediul sistemului Ro-Alert vine in completarea măsurilor dispuse de autorități destinate limitării răspândirii SARS-CoV -2 in rândul populației”, a anunțat IGSU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.