Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajele rasiste continuă în Anglia după ce Crystal Palace a învins campioana Manchester City

www.agerpres.ro
Guardiola Manchester City

Wilfried Zaha a cerut autorităţilor să ia în serios rasismul după ce a primit mesaje rasiste în urma victoriei echipei lui, Crystal Palace. în faţa campioanei Manchester City, informează BBC, citat de news.ro

Jucătorul ivorian de 28 de ani a postat o serie de mesaje rasiste pe care le-a primit pe Instagram, sâmbătă seara. Atacantul a spus că doreşte mai degrabă acţiuni în această problemă decât simpatie.

"Nu sunt aici pentru toate prostiile care se fac în loc să se rezolve problema reală", a declarat Zaha.

Cu reuşita din minutul 6, el a devenit primul jucător care a marcat 50 de goluri în Premier League pentru Crystal Palace, echipă care a învins-o, sâmbătă, pe Manchester City, cu 2-0, pe Etihad Stadium. Jucătorul gazdelor Aymeric Laporte a fost eliminat de arbitrul Andre Marriner în minutul 45+2, când a comis un fault ca ultim apărător asupra lui Zaha.

"Acest mesaj nu este ca să primesc un milion de alte mesaje în care să se spună că sunt cu mine şi că este dezgustător sau să primesc simpatie. Nu mă deranjează abuzul pentru că în ziua de azi vine în legătură cu ceea ce fac eu, deşi nu este o scuză, dar culoarea mea va fi întotdeauna adevărata problemă. E e în regulă pentru că voi mereu fi NEGRU ŞI MĂNDRU!. Anunţă-mă când iei această problemă în serios", a scris Zaha pe Instagram.

În februarie, Wilfried Zaha a spus nu va mai îngenunchea înainte de meciuri. El a explicat că jucătorii "ar trebui să stea în picioare" şi că, în opinia lui, a îngenunchea este "degradant".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.