Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul care a UIMIT America: 'Sper că Trump va fi asasinat!', a scris o senatoare, acum investigată de Secret Service

Maria Chappelle-Nadal

Senatoarea democrată ce reprezintă în Congresul SUA statul Missouri, Maria Chappelle-Nadal, este în prezent investigată de Secret Service după ce a postat pe Facebook un mesaj în care îşi manifestă speranţa că preşedintele Donald Trump va fi asasinat, relatează BBC News.

'Sper că Trump va fi asasinat!' a scris ea pe reţeaua de socializare în răspunsul la un comentariu, postare pe care ulterior a şters-o, scrie agerpres.ro.

Citește și: Ieșire furtunoasă a lui Rareș Bogdan! „De unde demența asta?”

Secret Service, instituţia însărcinată cu securitatea preşedintelui şi a celorlalţi demnitari americani, a confirmat că 'examinează comentariile' şi că 'orice ameninţare la adresa preşedintelui' va fi investigată.

Senatoarea Maria Chappelle-Nadal a spus apoi că a făcut o greşeală prin scrierea acelei postări, dar a asigurat că în niciun caz nu intenţionează să-şi dea demisia, pe care i-au cerut-o inclusiv unii membri ai Partidului Democrat. 'Ar trebui să-i fie ruşine că alimentează această ambianţă toxică', a afirmat una dintre colegele ei de partid, Gina Walsh, liderul democraţilor din legislativul statului Missouri.

Citește și: Guvernul Tudose le pregătește o adevărată lovitură producătorilor de apă minerală! Despre ce e vorba

'Nu voi demisiona. Ce am spus a fost o greşeală, dar nu voi înceta să vorbesc despre ceea ce ne-a adus aici, despre frustrarea şi furia pe care mulţi oameni pe tot cuprinsul Americii o simt acum', a susţinut Maria Chappelle-Nadal.

Această polemică survine în contextul controverselor ce persistă după ce, în urma incidentelor de la Charlottesville, Donald Trump i-a criticat atât pe membrii dreptei supremaţiste (ce susţin teoria supremaţiei rasei albe) care au venit să mărşăluiască în acest mic oraş din statul Virginia, cât şi pe contramanifestanţii care au organizat un protest în apropiere şi în rândul cărora o persoană a fost ucisă după ce un simpatizant neonazist a pătruns cu maşina în grupul lor.

Citește și: Umbra lui Klaus Iohannis! Totul despre bruneta MISTERIOASĂ care este mai mereu lângă președintele României .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.