Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul de final al campaniei Mișcării Populare: Ridicăm România, dăm jos baronii!

 

Mesajul de închidere al campaniei PMP a fost unul de mobilizare la vot pentru susținătorii partidului și de îndemn ca votul de duminică să fie unul împotriva baronilor locali PSD. 

„Spuneți oamenilor că nu suntem perfecți, dar suntem cei mai buni. Dați șansa acestui partid nou și energic să obțină un scor cu două cifre!”, le-a spus deputatul PMP Elena Udrea membrilor și simpatizanților PMP. Elena Udrea i-a îndemnat pe oameni să vină la vot și să penalizeze PSD pentru corupție și proastă guvernare: “ Șansa României de a-i fi mai bine este fără PSD. Acest partid care promovează corupția și care guvernează prost trebuie să primească un semnal de la cetățenii României. Trebuie să votăm duminică împotriva PSD. E o datorie!”, a afirmat Elena Udrea. 

Imediat după Elena Udrea le-a vorbit celor prezenți eurocandidatul PMP Siegfried Mureșan, care a făcut un apel pentru mobilizarea tinerilor la vot: “Orice tânăr din România primește o șansă alături de Mișcarea Populară. Noi vrem o economie puternică, locuri de muncă stabile, bine plătie. Cei care au împânzit România cu afișe roșii vor o Românie cu oameni săraci, șantajabili, controlabili. Alegerea e simplă: ori noi, ori ei”. 

Vorbitorii care au luat cuvântul ulterior – președintele partidului Eugen Tomac, eurocandidații Cristian Preda, Teodor Baconschi și Cristian Petrescu – au subliniat parteneriatul puternic al PMP cu președintele Traian Băsescu, precum și eșecul PSD după 2 ani de guvernare: creșterea șomajului, scăderea nivelului de trai, creșterea impozitelor și taxelor. 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.