Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul deputatului PSD Giurgiu, dr. Cristina-Elena Dinu, cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății

arhiva personala
Elena Dinu

Mesajul deputatului PSD Giurgiu, dr. Cristina-Elena Dinu, cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății: „La Mulți Ani și multă sănătate tuturor cadrelor medicale din județul Giurgiu și din toată țara!”

„În acest an, Ziua Mondială a Sănătății depășește granițele unui eveniment aniversar. Cadrele medicale din toată România și din toată lumea sunt acum eroii din prima linie ai luptei mondiale împotriva îmbolnăvirilor cu coronavirusul.

Le mulțumesc medicilor, asistenților medicali, infirmierilor, personalului auxiliar și întregului corp al angajaților din sistemul românesc de sănătate pentru munca titanică depusă în această perioadă.

Citește și: Bill Gates: Ar putea urma pandemii mult mai periculoase decât coronvirusul

Pentru a-i ajuta în eforturile lor de vindecare a celor infectați cu noul coronavirus și de limitare a pandemiei, trebuie să stăm acasă, să respectăm distanța socială, să purtăm măști în locurile publice și să urmăm cu strictețe recomandările autorităților

Tema aleasă de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) pentru sărbătorirea acestei zile este munca zilnică a asistentelor medicale şi a moaşelor, care, mai ales în aceste zile, au un rol primordial în păstrarea sănătății locuitorilor planetei, alături de toți ceilalți.

La Mulți Ani și multă sănătate tuturor cadrelor medicale din județul Giurgiu și din toată țara!”, este mesajul deputat PSD, Cristina-Elena Dinu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.