Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul lui Claudiu Manda (PSD) după votare - 'Am votat cu speranţa că nu o să mai avem parte de scandaluri, de separare, de lupte român cu român'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila Manda Olguta

Preşedintele PSD Dolj, europarlamentarul Claudiu Manda, a declarat, duminică, la ieşirea de la vot, că a votat pentru un alt model de preşedinte şi pentru validarea politicilor în interesul românilor, potrivit AGERPRES.

"Am votat ca în următorii cinci ani de zile să avem un alt model de preşedinte. Preşedintele PSD Dolj, europarlamentarul Claudiu Manda, a declarat, duminică, la ieşirea de la vot, că a votat pentru un alt model de preşedinte şi pentru validarea politicilor în interesul românilor.

"Am votat ca în următorii cinci ani de zile să avem un alt model de preşedinte. Am votat cu speranţa că nu o să mai avem parte de scandaluri, de separare, de lupte român cu român.

Am votat pentru a valida politicile în interesul românilor care au fost făcute în ultimii trei ani de zile şi pentru a invalida politicile de austeritate despre care se tot propagă în această perioadă în spaţiul public. Aţi remarcat că am spus 'se propagă', nu 'se propaghează'", a spus Claudiu Manda la ieşirea de la vot.

Claudiu Manda şi-a exercitat dreptul de vot la cel de-al doilea tur de scrutin pentru alegerea preşedintelui României la secţiei de votare nr. 144 din Craiova, amenajată în incinta Grădiniţei cu program prelungit "Petrache Poenaru" din localitate.

Acesta a venit la vot însoţit de lideri PSD Dolj, deputatul Ion Călin - preşedintele executiv al organizaţiei, şi Ion Prioteasa - preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, precum şi de fiul soţiei sale, Lia Olguţa Vasilescu, cu care a şi votat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.