Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul lui Cozmin Gusă pentru angajații Realitatea TV după arestarea unuia dintre patroni

Realitatea

Cozmin Gușă, co-patronul Realitatea TV, a transmis un mesaj angajaților televiziunii arestarea Maricel Păcuraru, partenerul său în firma GMG Media Box, prin care controlează Realitatea TV.

”Din pacate, din cauza unor greseli, care pot fi inclusiv ale unor persoane din justitie care-au instrumentat sau judecat cazul, partenerul si prietenul meu Maricel Pacuraru va fi obligat sa ispaseasca o pedeapsa grea. Maricel este un barbat puternic care va trece cu demnitate si peste acest hop din viata sa, iar eu si prietenii sai vom fi alaturi de el si familia sa in toata perioada care va urma.

In ceea ce priveste “familia Realitatea”, vreau sa stiti ca , desi va fi mult mai greu fara contributia lui Maricel, vom reusi sa asiguram fluenta activitatii pe aceleasi coordonate pe care am reusit sa o facem in ultimii doi ani.

Legat de atacurile la care suntem supusi din partea unor asa-zisi colegi din media, va rog sa le ignorati, ele sunt total neindreptatite, atata timp cat cauza pentru care a fost condamnat Maricel nu are nicio legatura cu activitatea Realitatea Media, in timp ce deontologia celor care denigreaza sau a patronilor lor este total chestionabila.”, e e-mailul trimis de Gușă subordonaților

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv, luni, pe Maricel Păcuraru şi pe fostul director al Poştei Române, Mihail Toader, la câte patru ani de închisoare cu executare, în dosarul privind poliţele de asigurare pentru angajaţi, în care prejudiciul este de peste patru milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.