Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul lui Cozmin Guşă pentru toată suflarea judoului românesc: Ce planuri are consultantul politic

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Consultantul politic, Cozmin Guşă va candida la şefia Federaţiei de Judo. Guşă are şi un mesaj mobilizator pe site-ul oficial judoforromania.ro.

"Judo-ul azi: are un numar de sportivi legitimati chiar mai mare decat populatia Romaniei, proveniti din peste 200 de state de pe glob, cu competitii pentru ambele sexe, pentru toate categoriile de varsta, organizate cvasi-cotidian de-a lungul anului, cu sute de milioane de spectatori si suporteri, cu prezenta mediatica pe toate retelele de televiziune importante si platformele de internet ale lumii, generator a unei mari industrii de productie si vanzare a echipamentelor sportive si de antrenament, avand alaturi sponsori majori dispusi sa investeasca megabugete in dezvoltarea judo-ului si mult mai mult.

Ultimele competitii continentale, mondiale sau olimpice au confirmat pentru judo-ul mondial statutul de sport de masa, cu standarde maximale competitionale si de prezentare publica, sport reper pentru promovarea valorilor de respect si de fair-play, pe care miscarea sportiva olimpica doreste sa le promoveze cu prioritate.

In actualul ciclu olimpic, judo-ul “parcurge drumul spre casa”, se intoarce la Tokyo, tot acolo unde in 1964 debuta ca disciplina olimpica. Apare astfel cu atat mai evident polarizarea atentiei suporterilor catre judo in urmatoarea perioada, deci mobilizarea IJF si a structurilor adiacente pentru performante sportive si de marketing la nivel maximal in perspectiva 2020.", spune Guşă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.