Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul lui Dacian Cioloș de Ziua Copilului

ciolos

Premierul Dacian Ciolos afirma, într-un mesaj de 1 Iunie, ca societatea are un rol hotarâtor în formarea generatiilor de mâine, precizând ca vrea sa puna baze solide pentru câteva aspecte esentiale, între care se numara sansele egale pentru toti copiii indiferent de mediul din care provin.

'Îi sarbatorim astazi, în prima zi de vara, pe toti copiii din România si din întreaga lume. Doar prin ei putem spera la un viitor mai bun. Pe lânga dragostea si confortul de neînlocuit al familiei, societatea are si ea un rol hotarâtor în formarea generatiilor de mâine: asadar, noi avem datoria sa le oferim un prezent mai bun', spune Dacian Ciolos, potrivit unui comunicat al Guvernului remis AGERPRES.

Premierul precizeaza ca vrea sa puna baze solide pentru câteva aspecte esentiale, între care se numara performanta în educatie si sansele egale pentru toti copiii.

'Prin masurile sustinute de Guvernul pe care-l conduc, vreau sa pun baze solide pentru câteva aspecte esentiale, precum: performanta în educatie, sanse egale pentru toti copiii indiferent de mediul din care provin si acces la servicii medicale de calitate. Vreau ca România sa devina o tara în care a creste un copil sa însemne pentru parinti preocuparea de a-l ajuta sa-si gaseasca drumul cel mai potrivit în viata si de a-i pune în valoare aptitudinile, si nu sa însemne grija pentru ziua de mâine, cum, din nefericire, se întâmpla pentru unii dintre parinti', mai afirma premierul Ciolos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.