Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul lui Mihai Fifor la 160 de ani de la înființarea Forțelor Navale Române: Este un moment în care onorăm curajul marinarilor care poartă drapelul României

Mihai Fifor DNA

Fostul ministru al Apărării, Mihai Fifor, a transmis prin intermediul paginii sale de socializare un mesaj cu ocazia Zilei Marinei la 160 de ani de la înființarea Forțelor Navale Române.

„Astăzi sărbătorim 160 de ani de la infiintarea Fortelor Navale Romane - Ziua Marinei, în aceeași zi cu prăznuirea Adormirii Sfântei Fecioare Maria, ocrotitoarea tuturor marinarilor.

Este un moment în care onorăm curajul marinarilor care poartă drapelul României pe mările și oceanele lumii și prilej de rememorare, cu pioșenie și respect, a devotamentului și sacrificiului săvârșit de luptătorii marinari pentru și în numele Patriei.

Forţele Navale Române se prezintă astăzi ca un organism aflat în plin proces de modernizare, cu structuri militare dinamice, încadrate cu profesioniști redutabili, care au pasiune și vocație pentru profesia lor, căliți în misiuni și exerciții internaționale și antrenați permanent să acționeze după proceduri interoperabile în cadrul NATO, o categorie de forțe aptă să acționeze în concordanță cu noile provocări de securitate din regiunea Mării Negre, în apărarea intereselor de securitate ale României.

Mulțumesc tuturor marinarilor militari pentru modul exemplar în care își îndeplinesc misiunile şi le urez multă sănătate, putere de muncă, satisfacţii profesionale şi personale alături de cei dragi.

La multi ani si Bun cart înainte!” a postat Mihai Fifor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.