Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul lui Năstase: Calul nostru a fost drogat de propriul jokeu

adrian nastase

Adrian Nastase spune ca a aparut a 5-a putere in stat si ca ramane de vazut daca poate sa construiasca, nu doar sa darame. Fostul premier a mai spus ca in ultimul deceniu, "calul nostru a fost drogat de propriul lui jokeu, pentru a-i ajuta pe alţii să câştige".

„Dragi prieteni, vă urez un An Nou liniştit, cu speranţe care să se împlinească. Avem nevoie, toţi, să medităm asupra drumurilor de urmat, astfel încât viitorul  să ne aducă mai multe bucurii. Pentru mine, anul care se încheie a fost un an de suferinţe, un an de dezamăgiri. Dezamăgiri legate de oameni, în primul rând. Am privit, cu tristeţe, uşurinţa cu care oamenii pot fi manipulaţi. Am privit în urmă, la ceea ce s-a întâmplat în ultimii zece ani, şi am avut sentimentul că, într-o cursă de galop, calul nostru a fost drogat de propriul lui jokeu, pentru a-i ajuta pe alţii să câştige”, a scris Năstase pe blogul sau.

"In orice sfârşit este şi un început. Se încheie acum nu doar anul 2014, ci un pachet de zece ani. Sigur, sunt subiectiv când mă gândesc că se putea şi altfel. Oricum, acest nou început, de la alegerile prezidenţiale, marchează apariţia celei de-a a cincea “puteri” – Facebook-ul, care a dovedit ( şi la noi şi în lumea arabă) că ştie să dărâme. Poate însă să şi construiască? Rămâne de văzut", a mai scris acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.