Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul lui Ronaldinho pentru Neymar după ce brazilianul a semnat cu PSG

neymar

Fostul mare jucător brazilian Ronaldinho Gaucho a afirmat, marţi la San Salvador, că speră ca Neymar să "regăsească bucuria fotbalului" la noul său club, Paris Saint-Germain, după polemica privind frauda fiscală care i-a afectat cariera la FC Barcelona, informează agenţia spaniolă EFE. "Îi doresc să se bucure şi să ne bucure pe toţi cei care iubim fotbalul, indiferent la ce echipă ar fi. Sunt fericit pentru el", a afirmat fosta vedetă a Selecao într-o conferinţă de presă la San Salvador, conform Agerpres.

Ronaldinho, campion mondial în 2002 cu selecţionata ţării sale, a afirmat că în acest moment Neymar "este idolul cel mai mare în Brazilia", pentru că încântă cu stilul său de joc.

Neymar, transferat la Barcelona pentru suma record de 222 milioane euro, a fost primit sâmbătă de zeci de mii de fani ai clubului Paris Saint-Germain, adunaţi pe stadion cu câteva ore înaintea fluierului de start al meciului din etapa inaugurală a noului sezon din campionatul Franţei, cu nou-promovata Amiens (2-0).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.