Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul lui Traian Băsescu de Sfântul Dumitru

Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a transmis duminică, 26 octombrie a.c., un mesaj cu prilejul sărbătorii Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, şi a Sfântului Dimitrie Basarabov, ocrotitorul Bucureştilor.

Vă prezentăm acest mesaj:

„Cu prilejul sărbătorii Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, doresc să le urez tuturor celor care își aniversează ziua onomastică sincerele mele felicitări, însoțite de cele mai bune urări de sănătate și împliniri. De asemenea, gândul meu se îndreaptă spre pelerinii care vin din toată țara pentru a-l cinsti pe ocrotitorul Bucureștilor, Sfântul Dimitrie Basarabov.

Am speranța că aceste zile de sărbătoare vor fi pentru toți românii un prilej de bucurie, de regăsire a credinței în tot ceea ce putem face împreună pentru binele acestei țări, având ca model compasiunea și generozitatea. Sunt valori care definesc lucrarea sfinților pe care îi cinstim împreună în aceste zile și care ar putea să ne inspire în viața noastră cotidiană și în relațiile cu cei din jur.

La mulţi ani!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.