Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul primarului Iașiului după votare - 'Se pare că ne urmăreşte încă această umbră a comunismului dinspre răsărit...'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Chirica Inquam Photos

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru ca "această umbră a comunismului dinspre răsărit" să dispară, potrivit AGERPRES.

Primarul Mihai Chirica îndeamnă totodată cetăţenii să iasă la vot pentru a-şi exprima dreptul constituţional, indiferent de opţiunea politică.

"Am votat aşa cum am promis. Recomand tuturor ieşenilor care cred în democraţie să vină la vot. Am votat şi cu o mare umbră de tristeţe, pentru că după 30 de ani de sărbătorire sau comemorare a Revoluţiei române iarăşi avem de ales între neocomunism sau democraţie.

Se pare că ne urmăreşte încă această umbră a comunismului dinspre răsărit, dar sperăm că de azi încolo vom scăpa. E important pentru că riscăm din nou să punem baronii la conducerea ţării.

Românii trebuie să judece cu sufletul şi cu inima lor, cu mintea lor dacă democraţia contează sau nu în România de azi", a declarat primarul Mihai Chirica, la ieşirea de la urne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.