Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul lui Klaus Iohannis, împătimit al drumețiilor pe munte, pentru cei de la Salvamont: rolul vostru este de neprețuit

Președintele Klaus Iohannis este cunoscut pentru desele sale vacanțe petrecute la munte. Cu ocazia zilei Salvamont România, Iohannis le-a transmis un mesaj special și a explicat că fără ei, multe vieți omenești ar fi în pericol.

Citește și: Adriana Săftoiu, episod HALUCINANT în traficul din București: SPP și Poliția au creat HAOS

„Anul 2019 reprezintă, pentru Salvamont România, un an special, marcat de celebrarea unor momente definitorii pentru activitatea de salvare montană. Cu acest prilej, felicit salvatorii montani din țara noastră pentru profesionalismul, curajul și responsabilitatea cu care se dedică misiunii de apărare și protejare a cetățenilor.

Rolul dumneavoastră este neprețuit: salvați vieți omenești! Turismul montan din România nu s-ar putea desfășura în condiții optime fără seriozitatea, devotamentul și spiritul dumneavoastră de sacrificiu.

Din această perspectivă, creșterea nivelului de conștientizare a populației cu privire la pericolele de pe munte și măsurile de prevenire a accidentelor montane reprezintă priorități pe care le-ați integrat cu succes în activitatea dumneavoastră.

Muntele oferă priveliști spectaculoase și trăiri unice, iar pentru a ne bucura, în continuare, de toate aceste beneficii, este nevoie de foarte multă responsabilitate. Respectul față de munte și natură, educația despre mediu sunt elemente care trebuie consolidate. Fiecare dintre noi este responsabil de calitatea mediului înconjurător, tocmai de aceea este important să nu rămânem pasivi și să acționăm în acord cu principiul dezvoltării durabile.

Salvamont România este un serviciu eficient, cu rezultate foarte bune, de care depinde securitatea iubitorilor muntelui. Pentru ca misiunile dumneavoastră să se desfășoare la același nivel, este nevoie de sprijin, atât din partea statului, cât și a cetățenilor. Investițiile în baza materială și în resursa umană sunt esențiale pentru buna funcționare a structurilor Salvamont din țară.

În încheiere, vă transmit sănătate, putere de muncă și vă îndemn să acționați, cu aceeași determinare ca până acum, pentru binele și siguranța cetățenilor.

La mulți ani!”, scrie Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.