Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul unei victime din Clubul Colectiv după ce a ieşit din comă: 'Nu pot răspunde'

colectiv

Mesajul unei victime din Clubul Colectiv după ce a ieşit din comă. Tânăra a povestit momentele dramatice prin care a trecut. Nicoll Şerban a reuşit pentru prima dată de la momentul tragediei să le scrie prietenilor un mesaj pe Facebook. Fata de 16 ani se afla în club alături de fratele ei, Alex, şi a suferit aruri grave în incendiul de pe 30 octombrie.

Citeşte şi: Un lider PSD îl deconspiră pe Dacian Cioloş: 'Am fost colegi'

Nicoll Şerban a dat, după trei săptămâni, primele semne de viață, anunțând, totodată, și faptul că a ieșit din comă. fata a publicat un mesaj emoționant pentru prietenii ei de pe Facebook, care i-au scris și au susținut-o în tot acest timp.

"Hey! După fix trei săptămâni nu tocmai ok pentru mine, am reușit să intru pe internet. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și vă rog frumos să mă înțelegeți că nu vă pot răspunde așa cum mi-aș dori, mâinile mele nevrând să mă asculte în totalitate. Mesajele voastre le pot citi, mă bucură și îmi dau putere să merg mai departe și, poate într-o zi, să ne întâlnim și să ne bucurăm că ce a fost rău a trecut", a scris tânăra pe Facebook.

Citeşte şi: A apărut înregistrarea cu momentul MORŢII din Bataclan / VIDEO CUTREMURĂTOR

Mama celor doi, Elena Şerban, a postat şi ea un mesaj emoţionant: "Vă vreau lângă mine, vreau să vă pot atinge pe pielea catifelată, vreau să fie gălăgie în casa asta apăsător de goală, vreau să ne certăm, vreau să râdem ca proștii, în tăcere, să nu deranjăm vecinii la trei noaptea, vreau să organizăm majoratul cu oricâţi bani avem și să ne amintim toata viaţa ce frumos a fost, vreau să zdrăngăni chitara, să asculţi muzică până târziu în noapte, să mergem la shopping și să «spargem» toţi banii, să bem laptele cu cafea și biscuiți dimineţile de weekend, să-mi povestiţi tot ce-aţi făcut la școală, să vă încurajez să treceţi peste toate obstacolele, să vă arăt că în fiecare om există bunătate... Mi-e dor de tot și de toate ale noastre. Luptăm talibani, luptaţi până la ultima resursă, gândurile oamenilor sper să ajungă la voi și să vă dea putere, să omorâţi demonii care vor să vă fure de lângă inima mea. Vă iubesc!!!".

Citeşte şi: Consilierul lui Sorin Oprescu a fost condamnat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.