Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Messi a efectuat primul antrenament alături de noii săi colegi de la PSG

Marca.com
lionel messi

Argentinianul Lionel Messi a efectuat joi primul antrenament alături de noii săi colegi de la Paris Saint-Germain, echipă cu care a semnat un contract pe doi ani, plus unul opţional, informează EFE.

Messi a ajuns la centrul de pregătire de la Camp des Loges la ora locală 09:15, potrivit postului de televiziune RMC Sport, iar antrenamentul a debutat la 11:00, desfăşurându-se cu porţile închise, potrivit agerpres.ro.

Suporterii lui PSG s-au adunat în jurul centrului de la Camp de Loge, cu speranţa de a-l vederea pe internaţionalul argentinian.

Surse din cadrul clubului Paris Saint-Germain au declarat pentru EFE că antrenamentul de vineri, programat tot la 11:00, se va desfăşura cu porţile deschise.

Lionel Messi, în vârstă de 34 ani, a fost prezentat oficial de PSG miercuri, în cursul unei conferinţe de presă care a avut loc la stadionul Parc des Princes.

Starul argentinian va juca la PSG alături de brazilianul Neymar, cu care a fost coleg timp de patru ani la FC Barcelona, dar şi de spaniolul Sergio Ramos, fostul căpitan al lui Real Madrid, care a semnat la rândul său, în această vară, un acord pe două sezoane cu clubul parizian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.