Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Messi, între vedetele care vor participa la un 'meci pentru pace' în onoarea lui Maradona

digstraksi.com
Lionel Messi

Celebrul jucător argentinian Lionel Messi, de la Paris Saint-Germain, şi alte nume mari ale fotbalului mondial vor participa la ''un meci pentru pace'' în onoarea legendarului său conaţional Diego Maradona, decedat pe noiembrie 2020, potrivit unui clip video publicat luni, transmite AFP.

Meciul va avea loc în data de 14 noiembrie, la Roma, iar pe lângă Messi vor intra pe teren fostul mare jucător brazilian Ronaldinho, portarul italian Gianluigi Buffon, campion mondial în 2006, sau antrenorul echipei AS Roma, portughezul Jose Mourinho, care au confirmat prezenţa în înregistrarea video publicată de platforma Weplayforpeace, în legătură cu a treia ediţie a ''meciului pentru pace'' organizat de fundaţia creată de Papa Francisc.

Clipul a fost publica pe 10 octombrie (a zecea lună), în semn de omagiu pentru numărul 10 purtat de Maradona în cariera sa.

Meciul e programat să aibă loc pe Stadio Olimpico din Roma, pe 14 noiembrie, cu mai puţin de o săptămână înaintea debutului Cupei Mondiale de fotbal din Qatar (20 noiembrie-18 decembrie).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.