Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Messi nu a participat la antrenamentul colectiv al lui PSG, Mbappe va rata meciul cu Lille

sportsmax.tv
messi psg

Fotbalistul argentinian Lionel Messi nu a participat joi la antrenamentul colectiv al lui Paris Saint-Germain, din cauza unei probleme musculare, în timp ce coechipierul său Kylian Mbappe va rata meciul de vineri, de pe teren propriu, cu Lille, campioana en titre din Hexagon, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Mbappe este indisponibil din cauza unei infecţii ORL. Atacantul naţionalei Franţei "va relua antrenamentul la începutul săptămânii viitoare", a indicat PSG într-un comunicat, în care Messi nu este menţionat.

Antrenorul vicecampioanei Franţei, Mauricio Pochettino, a declarat că nu s-a hotărât încă dacă Messi va fi în lotul pentru întâlnirea cu Lille.

"În această dimineaţă, a avut o mică problemă musculară, astfel încât ca măsură de precauţie s-a antrenat individual. Îl vom evalua individual pentru a vedea dacă poate fi implicat (împotriva lui Lille)", a spus joi tehnicianul într-o conferinţă de presă.

Messi nu are cel mai bun început de sezon la PSG, unde a venit de la FC Barcelona ca jucător liber de contract. El are trei goluri în Liga Campionilor, dar nu a marcat până acum în campionat în patru meciuri.

PSG nu va conta nici pe influentul său mijlocaş Marco Verratti, accidentat la şold în meciul de duminică împotriva lui Olympique Marseille (0-0).

PSG este lider în Ligue 1, cu 28 de puncte după 11 etape.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.