Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Messi s-a întors la Paris după ce a obţinut calificarea la Cupa Mondială: PSG şi cu mine vrem să rămânem concentraţi şi să muncim pentru a reuşi

sportsmax.tv
messi psg

Lionel Messi, căpitanul echipei Argentinei, s-a întors la Paris după ce obţinut calificarea la Cupa Mondială de fotbal din 2022, performanţă pe care o consideră "cireaşa de pe tort" a unui an în care a câştigat în premieră Copa America alături de naţionala ţării sale, informează L'Equipe, citat de agerpres.

"Tocmai am aterizat la Paris, cu imensa bucurie de a fi atins obiectivul de a ne califica la Cupa Mondială din Qatar. Este, fără îndoială, cireaşa de pe tort a unui an cu totul special, pe care îl trăim cu selecţionata noastră", a scris jucătorul echipei Paris Saint-Germain pe contul său de Instagram.

Argentina a remizat marţi seara pe teren propriu cu Brazilia (0-0), rezultat suficient pentru ca Messi şi colegii săi să obţină biletele pentru turneul final din Qatar.

În luna iulie, Messi a obţinut primul său trofeu important cu selecţionata ţării sale, care a învins Brazilia cu 1-0 în finala turneului Copa America, pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro.

Decarul argentinian a ţinut să "mulţumească încă o dată" suporterilor "pentru toată dragostea'' pe care o oferă mereu şi le-a promis că, "dacă Dumnezeu vrea'', se vor revedea în ianuarie, când este programată următoare etapă a preliminariilor sud-americane pentru CM 2022.

"Acum este timpul să schimb focalizarea, pentru că vreau mereu să continui să lupt pentru a atinge obiectivele pe care ni le-am propus aici. PSG şi cu mine vrem să rămânem concentraţi şi să muncim pentru a reuşi. Mai este doar o lună şi jumătate până în 2022 şi aş vrea să închei anul acesta în cel mai bun mod posibil", a adăugat starul argentinian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.