Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meta, mesaj pe X după ce Facebook și Instagram au picat. Elon Musk: "Dacă citiți acest mesaj..."

Șeful comunicării Facebook recunoaște, într-o postare pe X, existența unei defecțiuni care afectează accesul la platformele sociale deținute de grupul Meta: "Meta este conștientă că oamenii au probleme cu accesarea serviciilor noastre. Lucrăm pentru a remedia situația", a scris Stone. Elon Musk nu a ratat ocazia de a lua peste picior rețelele deținute de Meta.

 

Elon Musk nu a ratat ocazia pentru a ironiza Meta în timpul „colapsului“ Facebook și Instagram. Musk și alte mii de persoane au împărtășit meme-uri după ce aplicațiile populare de socializare Meta - Facebook și Instagram - s-au blocat marți, în jurul orei 17, ora României.

„Dacă citiți acest mesaj, este pentru că serverele noastre funcționează“ - a scris Elon Musk pe X, după ce rețelele sociale ale Meta au început să înregistreze probleme. „Știu că sunteți cu toții aici, în acest moment“, a adăugat el ulterior.

 

VEZI ȘI: Ultima oră! Facebook și Instagram au picat peste tot în lume

 

Meta a postat la ora 17:17, ora României, pe pagina sa care reflectă statusul serviciilor, un mesaj referitor la problemele cu care se confruntă rețeaua: „Suntem la curent cu existența unei probleme care afectează logarea la aplicația Facebook. Echipele noastre de ingineri caută să rezolve problema cât mai repede posibil", se arată în mesaj.

DownDetector a raportat că peste jumătate de milion de utilizatori din România au avut probleme cu Facebook.

Iar drama minoră a inspirat în curând valuri de umor pe internet. Mii de persoane au lăudat superioritatea X - cunoscut anterior sub numele de Twitter - și au glumit că li s-au alăturat milioane de dependenți de social media care nu au putut să-și ia doza în timpul întreruperii.

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.