Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meta Platforms vrea să atragă 7 miliarde de dolari printr-o a doua ofertă de obligaţiuni

Meta
Meta Facebook

Meta Platforms vrea să atragă 7 miliarde de dolari prin intermediul unei a doua oferte de obligaţiuni, a relatat luni Bloomberg News, citând o persoană familiarizată cu chestiunea, transmite Reuters.

Potrivit articolului, componenta cu cea mai lungă perioadă de maturitate, de 40 de ani, a emisiunii de obligaţiuni, formată din cinci părţi, ar putea avea un randament cu 2,15 puncte procentuale peste cel al titlurilor americane de Trezorerie.

Compania părinte a Facebook intenţionează să folosească fondurile pentru a ajuta la finanţarea cheltuielilor de capital, la răscumpărarea acţiunilor sale comune aflate în circulaţie şi pentru achiziţii sau investiţii, scrie news.ro.

Meta, care nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii a Reuters, a strâns anul trecut 10 miliarde de dolari în prima sa emisiune de obligaţiuni corporative.

Compania a raportat miercuri profit şi venituri aferente primului trimestru peste aşteptările analiştilor, iar acţiunile sale au crescut săptămâna trecută cu aproximativ 13%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.