Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meteorologii anunță că vremea se răcește în București

Inquam Photos/Octav Ganea
oameni pe strada iarna frig viscol

Temperaturile scad brusc în Capitală, de la maxime de 21 de grade, înregistrate vineri, la 8 - 11 grade, în weekend, informează Mediafax.

Vineri, înnorările se vor accentua treptat și mai ales spre seară și la începutul nopții vor fi perioade în care se vor semnala averse.

În intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de 5- 7 l/mp și izolat de peste 10 l/mp, descărcări electrice și cu o probabilitate destul de mare căderi de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată, în special asociate averselor. Temperatura maximă va fi de 20 - 21 de grade, iar cea minimă de 6 - 7 grade.

Citește și: ALERTĂ ANM a emis cod galben de ninsori în 16 județe din România/ HARTĂ

Sâmbătă și duminică, vremea va fi închisă și vor fi perioade în care va ploua. Ploile vor fi mai intense pe parcursul zilei de duminică și în noaptea de duminică spre luni. Prin acumulare, cantitățile de apă vor fi însemnate, astfel încât, până la sfârșitul intervalului, se vor totaliza în medie 15 - 20 l/mp și izolat 25 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în scădere semnificativă față de zilele precedente, va fi de 11 - 12 grade sâmbătă, iar duminică se va situa în jurul valorii de 8 grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 și 6 grade.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.