Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meteorologii anunță temperaturi surpriză pentru următoarele zile: Ce vreme vom avea înainte de Crăciun

www.jurnalul.ro
vreme, frig, parc

În aceste zile ne confruntăm cu temperaturi mai mici decât cele obişnuite la această dată. Dar, vremea va intra într-un proces de încălzire şi s-ar putea să avem ploi, nu ninsori de Crăciun.

Cel mai probabil, vor fi precipitaţii în zilele viitoare în Vestul, Nordul şi Centrul ţării şi în zona de munte, care vor continua până spre zilele de 23 - 24 decembrie, iar apoi acestea vor fi doar izolate şi slabe, transmit meteorologii de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Citește și: Guvernul a schimbat legislaţia achiziţiilor publice: S-a dat OUG cu clarificări

"Avem la început ninsoare, azi-mâine, dar apoi vremea se încălzeşte şi trecem la ploi şi lapoviţă. Vor fi şi condiţii de producere a poleiului. Ne aşteaptă un nou Crăciun cu temperaturi ridicate, mai ridicate decât cele normale pentru această dată, local chiar de 10 grade Celsius", a declarat la Realitatea TV Meda Andrei, meteorolog la ANM.

În prezent ne confruntăm cu temperaturi mai mici decât cele normale pentru această perioadă. Cea mai mare temperatură din ţară la ora 7 dimineaţa era de 0 grade.

Cele mai scăzute valori ale aerului sunt în Nord, Vest şi Centru. În zonele de Sud, sud, temperaturile sunt apropiate de cele normale.

Sâmbătă cerul va fi mai mult noros în jumătatea de nord a țării, unde se vor semnala precipitații pe arii mai extinse seara. În restul ţării, înnorările vor fi temporare si precipitatiile, doar pe spații restrânse.

Citește și: Klaus Iohannis, mesaj TRANȘANT pentru Augustin Lazăr: 'Investigațiile din Dosarul Revoluției trebuie finalizate'

Acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare, dar trecător, în special în regiunile vestice și sudice se vor semnala si lapovițe și ploi. Izolat vor fi condiții de polei. Vintul va avea intensificări trecătoare in special spre seara, mai ales la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 grad in depresiuni și 7 grade la Drobeta si Craiova, anunță Realitatea.net.

În Bucureşti, cerul va fi temporar noros iar probabilitatea apariției precipitațiilor va creste spre seară. Vântul va sufla slab până moderat. Dimineata, -6...-4 grade si 5-6 grade la amiaza.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.