Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Metoda 'Lover Boy' încă face victime - Fată de 14 ani, obligată să se prostitueze pe 100, 200 de lei și la un pas să fie vândută mai departe cu 2.000 de lei

Vice
Metoda Loverboy

Metoda 'Lover Boy' încă face victime - Fată de 14 ani, obligată să se prostitueze pe 100, 200 de lei și la un pas să fie vândută mai departe cu 2.000 de lei

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv, în urma unei decizii a judecătorilor de la Tribunalul Olt, după ce au întreţinut raporturi sexuale cu o fată de 14 ani şi au intermediat întreţinerea de raporturi sexuale între aceasta şi alte persoane, contra unor sume de bani. Unul dintre ei ar fi mijlocit o eventuală căsătorie a fetei minore, cu un bărbat de la care a primit 1.000 de lei, jumătate din suma cerută în acest scop. De asemenea, unul dintre bărbaţi ar fi constrâns şi o altă femeie, majoră, să întreţină raporturi sexuale cu un bărbat pentru 200 de lei.

Potrivit unui comunicat de presă, de marţi, al IGPR şi DIICOT, poliţiştii Serviciului de Combaterea Criminalităţii Organizate Olt, împreună cu procurorii DIICOT din Olt, au făcut cercetări, într-un dosar penal, privind infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori şi act sexual cu un minor.

”Din cercetări a reieşit că, în cursul lunii octombrie 2022, una dintre persoanele bănuite, ar fi recrutat, prin inducere în eroare (promisiuni false de căsătorie), transportat şi adăpostit, o persoană vătămată minoră, cunoscând vârsta reală a acesteia (de 14 ani). Astfel, ar fi intermediat raporturi sexuale cu diferite persoane, de la care ar fi încasat sume cuprinse între 100 şi 200 de lei, iar în cursul aceleiaşi luni, ar fi întreţinut cu victima raporturi sexuale”,se precizează în comunicat.

Şi un al doilea bărbat a fost implicat în aceleaşi fapte

”Cu privire la cea de-a doua persoană bănuită, din actele de urmărire penală efectuate a reieşit că, în cursul lunii octombrie 2022, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu minora, a cărei vârstă ar fi cunoscut-o. De asemenea, aceasta i-ar fi facilitat întreţinerea de raporturi sexuale cu diferite persoane, în schimbul unor sume de bani, cuprinse între 100 şi 200 de lei. Totodată, ar fi mijlocit o eventuală căsătorie a victimei minore cu un bărbat, de la care ar fi primit 1.000 de lei, reprezentând jumătate din suma cerută, în acest scop. În aceeaşi perioadă, ar fi constrâns o persoană vătămată majoră, să întreţină raporturi sexuale cu un bărbat, încasând de la acesta 200 de lei”, precizează IGPR.

Luni, procurorii DIICOT Olt au dispus reţinerea celor doi bărbaţi pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de marţi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a celor doi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.