Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Metropolitan Life a înregistrat în anul 2021 prime brute subscrise în valoare de 523,571 milioane de lei

zf.ro
Metropolitan Life

Metropolitan Life a înregistrat anul trecut prime brute subscrise în valoare de 523,571 milioane de lei, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2020, când valoarea primelor brute subscrise s-a ridicat la 415,393 milioane de lei, a anunţat joi compania.

"Prioritatea Metropolitan Life de a oferi servicii şi produse flexibile, care să răspundă nevoilor clienţilor, în fiecare etapă a vieţii lor, ne-a plasat pe o poziţie importantă pe piaţa asigurărilor de viaţă, iar rezultatele ne arată că, în 2021, compania noastră a continuat să îşi consolideze poziţia de partener de încredere al românilor. Pentru a susţine această direcţie şi pentru a oferi protecţie financiară familiilor din întreaga ţară vom continua să ne concentrăm atât pe dezvoltarea echipei şi a parteneriatelor durabile, cât şi pe digitalizarea şi simplificarea serviciilor noastre în linie cu noile tendinţe" declară Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life, overseeing CZ, SK, HU, BU and UA, potrivit Agerpres.ro.

În ceea ce priveşte indemnizaţiile plătite în 2021, acestea au avut o valoare de 156,073 milioane de lei, cu 34% mai mult faţă de aceeaşi perioadă din 2020, când s-au ridicat la 116,263 milioane de lei.

Fondată în 1868, MetLife are operaţiuni în peste 40 de pieţe la nivel global şi deţine poziţii de lider în Statele Unite, Japonia, America Latină, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu. În România, Metropolitan Life are peste 23 ani de activitate pe piaţa de asigurări de viaţă. Peste 3 milioane de clienţi beneficiază de asigurări de viaţă şi pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.