Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Metropolitan Life a înregistrat o creştere de 17% a primelor brute subscrise, în prima jumătate a anului

zf.ro
Metropolitan Life

Metropolitan Life a înregistrat o creştere de 17% a primelor brute subscrise în primul semestru al acestui an, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent, informează compania printr-un comunicat transmis marţi AGERPRES.

În primele şase luni ale anului 2022, Metropolitan Life a înregistrat prime brute subscrise în valoare de 298,615 milioane de lei, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2021, când valoarea primelor brute subscrise s-a ridicat la 255,994 milioane de lei, potrivit Agerpres.

"Mediul în care activăm este unul dinamic, iar interesul crescut al clienţilor noştri pentru siguranţa proprie şi a familiilor, pentru sănătate şi pentru protecţie financiară a reprezentat, şi continuă să reprezinte pentru noi, cea mai importantă motivaţie de a le fi alături, cu un angajament extrem de important faţă de fiecare persoană care achiziţionează o poliţă de asigurare, faţă de fiecare familie care are nevoie de protecţie în faţa neprevăzutului. Rezultatele obţinute în primul semestru al anului 2022 ne motivează şi reconfirmă obiectivul companiei de a fi un partener de încredere al românilor, în fiecare etapă şi moment important din viaţa lor", a declarat Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life.

În ceea ce priveşte indemnizaţiile plătite în primele şase luni din 2022, acestea au avut o valoare de aproximativ 88,709 milioane de lei, cu 20% mai mult faţă de aceeaşi perioadă din 2021.

Fondată în 1868, MetLife are operaţiuni în peste 40 de pieţe la nivel global şi deţine poziţii de lider în Statele Unite, Japonia, America Latină, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu. În România, Metropolitan Life are peste 23 ani de activitate pe piaţa de asigurări de viaţă. Peste 3 milioane de clienţi beneficiază de asigurări de viaţă şi pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.