Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Metrorex spune că greva de vineri a produs prejudicii de aproape 3 milioane de lei și că va recupera banii de la angajați

HotNews
protest metrou

Metrorex anunţă că acţiunea de protest de vineri a provocat pagube de peste 2,8 milioane de lei, iar oficialii companiei se vor îndrepta împotriva celor responsabili de aceste pagube folosind ”toate mijloacele legale la dispoziţie”.

Compania Metrorex anunţă, luni, că a finalizat cuantificarea preliminară a pierderilor înregistrate în urma blocării circulaţiei metroului din ziua de 26 martie, într-o acţiune considerată ilegală.

Citește și: Prins fără mască de protecție, Vlad Voiculescu e furios pe protestatarii care au scandat împotriva medicilor! ‘Sunt consternat și furios’

”După media ultimelor trei zile de vineri, pierderile din vânzări sunt estimate la 450.028 lei. Pentru angajaţii care au venit la lucru normal, dar nu au putut munci, Metrorex a plătit venituri brute de 339.761 de lei. Şi acestea sunt pagube provocate companiei. Şi pentru că metroul nu a circulat, compensaţia pentru serviciu public prestat nu va fi încasată. Valoarea aferentă unui număr mediu de 25.000 km se ridică la 2.036.853 lei”, a transmis, luni, Metrorex.

Compania anunţă că ”se va îndrepta împotriva celor responsabili de aceste pagube folosind toate mijloacele legale la dispoziţie”.

Citește și: Medicul Valeriu Gheorghiță: ‘Din 13 aprilie vom deschide 144 de cabinete noi de vaccinare pentru administrarea vaccinului de la compania Pfizer’

Circulaţia metrourilor a fost blocată, vineri, după ce câteva sute de sindicalişti Metrorex au coborât pe calea de rulare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.