Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Metrorex va înlocui 18 kilometri de şină de pe trei Magistrale - investiţie de aproape 1 milion de euro

LOGO_Metrorex

Metrorex va înlocui 18 kilometri de şină de pe Magistralele 1, 2 şi 3, operaţiunea de refacţie a căii de rulare urmând să aibă loc în primul semestru al anului 2023, a anunţat joi compania.

În acest scop, Metrorex a achiziţionat 1.029 de tone de şină, care au ajuns zilele acestea în Depoul Berceni. Valoarea contractului este de circa un milion de euro şi este finanţat din surse proprii, informează Agerpres.

"Convoiul cu cele 150 de bucăţi a câte 120 metri lungime a fost descărcat de către personalul Metrorex şi transportat pe amplasament, în zonele unde se va face înlocuirea de şine. Lucrările de înlocuire a şinei se vor realiza pe timp de noapte, fără afectarea circulaţiei trenurilor cu călători realizată conform graficelor. Operaţiunea de refacţie a căii de rulare se va derula în primul semestru al anului 2023", potrivit unui comunicat al companiei.

Livrarea de şină nouă, de provenienţă Austria, a fost făcută conform contractului subsecvent de furnizare privind achiziţia sectorială, precizează Metrorex.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.