Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Metroul din Drumul Taberei, inaugurat cu fast. Un jurnalist a izbucnit: 'Noua magistrală e murdară din capul locului' / FOTO

Alex Costache / Facebook
metrou drumul taberei

Președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban participă marți la deschiderea liniei de metrou M5 Eroilor – Drumul Taberei. Ei sunt însoțiți de o „armată” de oameni. Jurnalistul TVR Alex Costache susține, într-o postare pe Facebook, că „nici nu a fost inaugurată și noua “magistrală” de metrou e murdară din capul locului, nu au spălat bine pe jos și pe alocuri pereții sunt murdari sau zgâriați”. În acest sens, el publică imagini de la fața locului.

BREAKING Klaus Iohannis se teme de ieșirile publice: elicopter și o armată de SPP-iști, scut în jurul președintelui

„Nici nu a fost inaugurată și noua “magistrală” de metrou e murdară din capul locului, nu au spălat bine pe jos și pe alocuri pereții sunt murdari sau zgâriați.

Nu au avut timp în 9 ani.

Unde mai pui că nu înțeleg de ce nu merge până la Unirii așa cum o face metroul care vine din Militari. De exemplu, dacă vrei să ajungi din Drumul Taberei în Băneasa, trebuie să schimbi de 2 ori la Eroilor și Unirii sau Victoriei.

Dar inaugurăm 7 km de metrou făcuți în 9 ani cu președintele și premierul. Și cu ministrul somnoros Bode!”, scrie Alex Costache.

Magistrala 5 de metrou, Secţiunea Râul Doamnei - Eroilor, inclusiv Valea Ialomiţei, va fi pusă în funcţiune pentru publicul călător marţi, după ora 14:00, a anunțat Metrorex.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.