Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcare de ULTIMA ORĂ a procurorilor în dosarul privind epidemia de pesta porcină: Anchetatorii au cerut ANSVSA documente referitoare la măsurile dispuse

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam pesta porcina

Procurorii de la Parchetul General au solicitat documente ANSVSA (Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor) privind măsurile luate în cazul epidemiei de pestă porcină, au declarat pentru STIRIPESURSE.RO surse judiciare.

"La Secția de urmărire penală  și criminalistică  din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a fost constituit un dosar penal  privind epidemia de pestă porcină, procurorii dispunând începerea urmăririi penale in rem pentru săvârșirea infracțiunilor de răspândirea bolilor la animale sau plante, prev. de art.355 din  Codul penal, și neglijență în serviciu, prev. de art.298 din Codul penal.

Citeste si Augustin Lazăr EXPLICĂ de ce nu se iau măsuri în dosarul 10 august: 'Sunt documente clasificate și asta atrage o anumită dificultate. E necesară declasificarea'

Lucrarea a fost înregistrată la Secția de urmărire penală și criminalistică la data de 03.09.2018, ca urmare a sesizării din oficiu și a formulării unui denunț, anunța, în urmă cu 2 zile", Parchetul General.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.