Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcări 'INTERESANTE' în P.E. - Un europarlamentar anunță că socialiștii au contestat procedura în Comisia LIBE: 'Dacă au succes nu vom avea audiere'

parlamentul european

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan a declarat că socialiștii din Comisia LIBE au contestat procedura audierii celor trei candidați pentru Parchetul European, printre care se numără și Laura Codruța Kovesi, iar dacă au succes atunci audierea nu va mai avea loc marți după-amiază.

„Socialiștii și comuniștii din Comisia pentru libertăți civile (LIBE) a Parlamentului European au contestat procedura prin care vor fi audiați astăzi cei 3 candidați pentru poziția de Procuror European. De ce au contestat această procedură? Deoarece vor să tergiverseze și să obstrucționeze întreg procesul”, a scris Siegfried Mureșan, marți pe Facebook.

Situația o ia RAZNA în Venezuela. După violențele de zilele trecute, tot mai mulți militari dezertează în Columbia - VIDEO

Liberalul a adăugat că va exista un vot pe această contestație în cadrul ședinței Comisiei LIBE, iar dacă va va fi aprobată, atunci audierea candidaților pentru funcția de procuror-șef european va fi amânată.

„Ce va urma acum? Astăzi la prânz în Comisia LIBE va avea loc un vot pe această procedură. Care va fi rezultatul votului? Eu cred că rezultatul votului va confirma această procedură și vom avea audierea în această după-amiază, așa cum este programat și așa cum este firesc. În cazul în care contestarea va avea succes, atunci nu vom avea nicio audiere în această după-amiază. Eu cred că această contestare și obstrucționarea socialiștilor și comuniștilor nu vor avea succes. Vă voi ține la curent”, a conchis Mureșan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.