Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișu Negrițoiu (ASF) va fi demis

misu negritoiu

Parlamentul îl va revoca pe Mișu Negrițoiu președintele Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), a anunțat vicepreședintele Senatului Claudiu Manda, citată de Capital.

Liviu Dragnea, președintele PSD declara în 27 aprilie, că s-a înțeles cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, asupra demiterii cât nai rapide a lui Negrițoiu, deoarece ASF este o instituție importantă care nu trebuie să funcționeze ca și cum ar fi „moșia” unuia sau unora.

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, declara și ea:

„Domnul Negrițoiu trebuie dat jos. Întrebarea este pe cine vrea să pună PSD în loc. PSD vrea, cu votul PNL, să pună un subordonat sau un vasal al domnului Dragnea? La această provocare măreață pe care PSD o face PNL dați-mi voie să ne gândim de 100 de ori și să analizăm cel mai bine cum ar trebui să ne comportăm politic. PSD nu îl dă jos pe Mișu Negrițoiu pentru că a făcut prostii una după alta, a politizat o instituție, a blocat-o și a făcut-o să funcționeze împotriva cetățenilor. PSD îl dă jos pe Mișu Negrițoiu pentru că l-a călcat pe coadă pe domnul Dragnea. În acest context, PNL nu va răspunde jocului domnului Dragnea”.

Mișu Negrițoiu lasă în urmă o moștenire controversată incluzând explozia prețurilor la RCA și nemulțumiri din piața asigurărilor și cea de brokeraj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.