Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Michael Jordan, impresionat de recenta victorie a jucătorului de golf Tiger Woods

www.agerpres.ro
Tiger Woods

Legenda baschetului american Michael Jordan a descris, joi, victoria compatriotului său Tiger Woods în Mastersul de golf de la Augusta, la vârsta de 43 de ani şi după patru operaţii la spate între 2014 şi 2017, ca fiind "cea mai mare revenire" la care a fost martor, informează AFP potrivit Agerpres

"Niciodată nu m-am gândit că el ar putea să-şi revină din punct de vedere fizic. Nimeni nu-l credea capabil să revină aşa cum a făcut-o. Probabil doar el mai credea că este posibil. Pentru mine, este o performanţă majoră, este incredibil", a precizat Jordan.

"Mental, te gândeşti mereu că eşti capabil să câştigi din nou, dar nu ştii dacă şi corpul tău este capabil. Ce a reuşit el este pentru mine cel mai mare come back la care am asistat", a adăugat sextuplul campion al NBA.

Jordan a apreciat că revenirea sa în NBA în 1995, după doi ani în care şi-a încercat norocul în Liga de baseball (MLB), nu se poate compara cu reuşita lui Woods.

Fostul jucător emblematic al echipei Chicago Bulls se aşteaptă ca Woods să continue să-şi completeze palmaresul de 15 titluri de Mare Şlem şi se apropie de recordul de 18 titluri deţinut de legendarul Jack Nicklaus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.