DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Michael Saylor, CEO MicroStrategy: Nu există niciun motiv să nu deții Bitcoin timp de 100 de ani

Stewards Law
bitcoin

Michael Saylor, CEO al companiei de informații comerciale MicroStrategy, a apărat cu fermitate poziția optimistă pe termen lung a companiei Bitcoin ( BTC ) pe baza potențialului său unic de a evolua în „viitorul proprietății”.

Într-un interviu acordat Bloomberg TV, Saylor a susținut că marele pariu al MicroStrategy pe bitcoin, pe care l-a îndreptat către piețele datoriilor pentru a-l susține, este „strategia cu cel mai mare risc, cu cel mai mic risc” pe care compania o poate urmări.

„Unii oameni cred că diversificarea înseamnă cumpărarea altor tipuri de criptomonede sau alte tipuri de acțiuni”, a spus el. „Credem că, deținând Bitcoin, suntem diversificați. Pentru că putem vedea Bitcoin în bilanțurile orașelor, statelor, guvernelor, companiilor, micilor [și] investitorilor mari. În cele din urmă, Bitcoin va fi nucleul inovației tehnologice la Apple, Amazon și Facebook, așa că dorim să deținem Bitcoin. ”

Ca răspuns la sondajul intervievatorului său cu privire la modul în care interesele unor gigantici mari, centralizați, cum ar fi Twitter și Facebook, pot fi reconciliați cu o rețea descentralizată, Saylor a susținut că Bitcoin deține cheia soluționării problemelor lor endemice cu securitatea cibernetică și spam. Integrarea cu Bitcoin - și, în special, rețeaua Lightning care sprijină microplata - ar putea aborda aceste probleme prin încorporarea unui ecosistem care să garanteze solvabilitatea și încrederea:

„Dacă doriți să îmbunătățiți experiența utilizatorului [pe aceste platforme tehnologice], atunci trebuie să aveți aspectul jocului. Și Bitcoin oferă skin în numele tuturor interacționarilor din mediul cibernetic. Dorsey înțelege acest lucru. Aplicația criminală este securitatea cibernetică integrată într-o rețea internațională de încredere. ”

Motivul pentru care MicroStrategy a influențat mult Bitcoin - pentru care a împrumutat în mod controversat 2,2 miliarde de dolari la o rată a dobânzii mixtă de aproximativ 1,5% - este că firma anticipează că Bitcoin, ca rețea deschisă de proprietăți, va fi utilizat de „miliarde de utilizatori. ” În timp ce firma are în prezent o viziune de 10 ani, comentariile lui Saylor au sugerat că perspectiva sa este lungă într-un sens cu adevărat maximalist:

„Oamenii glumesc că Bitcoin nu este cu adevărat o strategie de tranzacționare, este o strategie de ieșire. Ceea ce vrem să deținem este o formă de stocare non-suverană de valoare pentru totdeauna [...] Am făcut un sondaj: utilizatorul mediu Twitter crede că va dura 3500 de ani. Nimeni nu se grăbește cu Bitcoin. Ne gândim că este viitorul proprietății. ”

Între timp, moneda răspunde totuși nevoilor comercianților cu amănuntul, a observat Saylor, menționând că criptomonedele oferă în general utilizatorilor de aplicații precum Robinhood posibilitatea unică de tranzacționare 24/7, 365 de zile pe an. În opinia sa, „are tot sensul” ca Robinhood să conducă din greu și să-și sporească sprijinul pentru noua clasă de active. Totuși, printre activele digitale, Bitcoin, ca „regele riscului tuturor criptelor”, este, pentru Saylor, „în continuare„ acolo unde se află tot traficul și emoția ”.

Potrivit rezultatelor unui studiu recent realizat de Crypto.com, numărul de utilizatori de cripto din întreaga lume a crescut de peste două ori de la 100 de milioane în ianuarie la 221 de milioane în iunie. În timp ce Bitcoin păstrează cea mai mare parte a utilizatorilor , altconii mai mici au consumat încet atât cota de piață a monedelor veterane, cât și cea de-a doua cea mai populară criptă a pieței, Ether ( ETH ).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.