Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Michel Hazanavicius a schimbat titlul filmului său 'Z (comme Z)' în 'Coupez!', din cauza riscului de confuzie

filme, cinema, cinematograf

Regizorul francez Michel Hazanavicius a schimbat titlul următorului său film "Z (comme Z)" în "Coupez!", din cauza riscului de confuzie cu litera "Z" care apare vopsită pe blindatele ruse din Ucraina şi care este folosită pentru a susţine invazia rusă, transmit luni AFP şi EFE.

"Având în vedere încărcătura simbolică avută de litera Z de la începutul războiului în Ucraina, şi la solicitarea cineaştilor ucraineni, am decis să schimb titlul filmului meu", a explicat luni, într-un comunicat, laureatul premiului Oscar cu producţia "The Artist".

"Filmul meu este făcut pentru a aduce bucurie şi în niciun caz nu mi-aş dori să fie asociat direct sau indirect cu acest război. Sunt, prin urmare, foarte bucuros să-l schimb (titlul, n.r.) şi, în această măsură, să-mi afirm sprijinul total pentru poporul ucrainean", a adăugat Michel Hazanavicius, potrivit Agerpres.

"Coupez!", o comedie cu zombi, în care rolurile principale sunt interpretate de actorii francezi Bérénice Béjo şi Romain Duris, va fi lansată pe 17 mai, în deschiderea celei de-a 75-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.