Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacol TOTAL, cu mici şi bere la sediul PSD: Liviu Dragnea, faţă în faţă cu taximetristul din Galaţi care i-a comentat pe Facebook (VIDEO)

mici la psd

Luni după-amiază, la sediul PSD, are loc aşteptata întâlnire dintre Liviu Dragnea şi taximetristul din Galaţi care a pierdut un pariu cu liderul PSD pe Facebook.

Bogdan Lungu, un taximetrist din Galaţi, a afirmat săptămâna trecută, într-un comentariu pe pagina de Facebook a liderului PSD, că îi va oferi acestuia "o navetă de bere" dacă demonstrează că este într-adevăr el cel care răspunde comentariilor, nu o persoană din echipa sa. Liviu Dragnea a publicat un "selfie" şi l-a chemat pe gălăţean la sediul PSD, luni, la ora 17.00.

La sosire, Bogdan Lungu a afirmat că nu l-a votat pe Dragnea şi nu va vota niciodată cu PSD. Acesta a refuzat să mănânce micii oferiţi de Liviu Dragnea. Micii au fost aduşi de la ferma fiului preşedintelui PSD.

"Eu mă ţin de cuvânt. Dar bănuiesc că nu o sa o bem doar noi doi că du-aia nu ne mai înţelegem. Îi transmit să se ţină de cuvânt, dar nu în stilul în care a făcut-o până acum, atât dumnealui, cât şi Guvernul şi toată lumea. Au promis autostrăzi? Au promis dublăride salarii? Dublări de salarii înseamnă 100%, nu 40%. Am o lista. Nu se ţine de cuvânt. Nu mănânc de la dumnealui. Mie pomana nici aia electorală nu imi place. Nu am pomenit de mici sau altele", a spus gălăţeanul, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă o să bea o bere cu Liviu Dragnea, bărbatul a răspuns: "Sigur, chiar îmi e sete că vin de departe. Eu am timp." "Am fost la proteste. Am fost şi cu copiii", a mai spus internautul. Bărbatul este taximetrist şi susţine că şi-a amânat concediul pentru a veni la întâlnirea cu liderul PSD.

După ce Liviu Dragnea a oferit mici celor prezenţi, liderul PSD s-a aştezat faţă în faţă la masă cu taximetristul gălăţean. Cei doi au discutat despre taximetrie, dar şi despre promisiunile electorale ale PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.