Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mick Jagger s-a refăcut rapid după operaţia pe cord: Senzaţional ce planuri şi-a făcut bătrânul star

rollingstone.com
rolling stone

Ronnie Wood, chitarist al trupei The Rolling Stones,a spus că Mick Jagger se simte "cu adevărat bine" după intervenţia pe cord la care a fost supus la începutul acestei luni, scrie BBC, potrivit news.ro.

Liderul trupei, în vârstă de 75 de ani, a scris pe Twitter că este "în curs de refacere" după intervenţia minim invazivă la inimă pentru înlocuirea unei valve.

Formaţia a fost nevoită să amâne unele dintre datele de concert din turneul nord-american "No Filter" pentru ca Jagger să se recupereze.

Ronnie Wood a dezvăluit că i-a făcut urări lui Jagger prin intermediul unor videoclipuri.

El a declarat pentru revista Hello!: "Sally (soţia lui Wood) şi cu mine am fost într-o vacanţă în Caraibe cu Keith (Richards) şi soţia sa, Patti, şi i-am trimis videoclipuri cu noi cântându-i la chitară să se facă bine. Asta l-a înveselit. Suntem cu toţii încântaţi că se simte bine".

Citește și: Ion Caramitru, dezvăluire FĂRĂ PRECEDENT despre Andrei Caramitru! A spus TOTUL despre bani

Pe 30 martie, trupa britanică a anunţat pe contul de Facebook, fără a da detalii, că este nevoită să reprogrameze turneul nord-american, deoarece solistul este nevoit să urmeze tratament.

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra în 1962, este una dintre cele mai apreciate formaţii rock din lume. Până în prezent, grupul britanic a lansat 30 albume de studio, care au fost vândute în aproximativ 200 de milioane de copii pe plan mondial. Între discurile de referinţă se numără „Their Satanic Majesties Request” (1967), „Beggars Banquet” (1968), „Let It Bleed” (1969), „Sticky Fingers” (1971), „Exile on Main St” (1972), „It's Only Rock 'n Roll” (1974), „Tattoo You” (1981), „Steel Wheels” (1989), „Voodoo Lounge” (1994) şi „Bridges to Babylon” (1997). În prezent, grupul este format din Mick Jagger (voce, chitară), Keith Richards (chitară, voce), Charlie Watts (tobe) şi Ronnie Wood (chitară). Grupul britanic a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 1989.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.