Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mick Schumacher va avea parte de o experiență aparte - Va pilota monopostul tatălui său în marja Marelui Premiu al Germaniei

motorsport-total.com
mick schumacher

Mick Schumacher va avea parte de o experiență aparte în marja Marelui Premiu al Germaniei. La competiția organizată pe circuitul de la Hockenheim, pilotul are ocazia să piloteze monopostul condus de tatăl său, Michael Schumacher, în 2004, potrivit Mediafax.

În sezonul respectiv, neamțul a obținut nu mai puțin de 15 victorii și și-a trecut în palmares al 7-lea titlu mondial din carieră. Mick este membru al Ferrari Driver Academy, iar în momentul în care a aflat ce i-au pregătit organizatorii și colegii de echipă a părut plăcut surprins. ”Va fi formidabil să conduc mașina aceasta la Hockenheim. E una dintre cele mai puternice din istoria Formulei 1”, sună o parte din declarația lui Mick Schumacher. Cum totul va avea loc în țara natală a lui Schumacher senior, ”publicul va aprecia cu siguranță asta”, crede Ross Brawn, directorul sportiv al Formulei 1.

Citește și: Gigi Becali îl vrea pe Florin Ștefan la FCSB: 'Eu îi dau 300.000 de euro. E puţin, dar eu atât dau!'

Mick Schumacher s-a suit la bordul unui monopost de Formula 1 la patru ani şi la 12 ani distanţă de la ultima cursă a tatălui său. Michael Schumacher, e liderul clasamentului all-time în ceea ce priveşte titlurile câştigate în Formula 1. De şapte ori a triumfat neamţul în "Marele Circ". În trecut, Mick a spus că a fost influenţat de rezultatele tatălui său: "A avut o mare influenţă asupra mea. După cum toată lumea ştie, este idolul meu. Sunt aici datorită lui. A jucat un rol foarte important în cariera mea". Michael Schumacher a concurat pentru prima oară în Formula 1 în 1991, în Marele Premiu al Belgiei, sub egida echipei Jordan-Ford. La momentul respectiv, legendarul pilot avea 22 de ani.

În vârstă de 50 de ani, Michael Schumacher s-a rănit grav în decembrie 2013, după un accident la schi, iar pentru foarte mult timp s-a aflat în comă. După mai multe operaţii şi luni petrecute în diferite instituţii medicale, germanul a fost mutat la locuinţa sa din Elveţia, una tranformată într-un adevărat spital, acolo unde e îngrijit de mai mulţi specialişti în neurologie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.