Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Microbuze pline cu alimente perisabile au fost verificate in Franta, majoritatea pachetelor mergeau la romani, de sarbatori

nicematin.com
Mai multe microbuze care proveneau din România și Republica Moldova au fost verificate la Nisa (Nice) în Franța, iar pachetele cu alimente perisabile pe care acestea le transportau au fost aruncate la gunoi de polițiștii francezi, deoarece autoutilitarele nu aveau autorizații pentru acest tip de transport. Au fost de asemenea confiscate țigări și alcool. În preajma sărbătorilor de la sfârșitul anului, polițiștii municipali, ofițerii vamali și ofițerii DREAL (direcția regională de mediu) au desfășurat vineri o operațiune comună „spectaculoasă”, afirmă presa franceză.
Șoferii au fost amendați și trei dintre cele patru autoutilitare pline cu bunuri au fost confiscate. Acestea vor fi returnate după achitarea amenzilor vamale plătite. Vehiculele au fost duse înapoi la MIN pentru a fi percheziționate temeinic. Cu această acțiune administrația orașului Nisa speră să descurajeze noile transporturi ilegale din țările estice.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.