Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Microsoft lansează un widget cu ştiri şi informaţii meteo pentru Windows 10

microsoft

Microsoft lansează cea mai palpabilă noutate pentru Windows 10 din ultima vreme şi de departe cel mai mare upgrade pe care-l primeşte în ultimii ani taskbar-ul sistemului de operare - un widget opţional, care afişează ştiri, vremea şi alte informaţii, potrivit news.ro.

După aproximativ trei luni de teste, Microsoft este gata să integreze în Windows 10 noul widget informativ care va afişa ştiri, informaţii meteo, rezultate din sport şi evoluţia bursieră.

Fluxul de ştiri poate fi configurat în funcţie de preferinţele personale, utilizatorul putând alege să fie afişate noutăţi doar din domeniile care-l interesează şi, bineînţeles, vremea va fi afişată pentru localitatea aleasă sau prin folosirea funcţiei de localizare.

Citește și: BREAKING CONFESIUNEA lui DRAGNEA devoalată de PONTA în fața judecătorilor

La baza ştirilor afişate se află Microsoft News, serviciul de ştiri al companiei. Acesta se laudă cu peste 4.500 de surse şi foloseşte inteligenţa artificială pentru a învăţa ce subiecte sunt relevante pentru utilizator, cu scopul de a crea un flux cât mai relevant şi, probabil, în viitor, să-i afişeze reclame la fel de relevante.

Partea bună este că noul widget este opţional. Acesta poate fi activat şi dezactivat la fel de uşor. De asemenea, este posibilă dezactivarea fluxului de ştiri şi afişarea doar a condiţiilor meteo direct pe taskbar.

Widget-ul începe de astăzi să apară celor care au instalat pachetul de update-uri pentru luna aprilie. Ca de obicei, implementarea se face treptat, astfel că va dura câteva săptămâni până când noua facilitate va ajunge la toţi utilizatorii de Windows 10.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.